Menu powinno cieszyć oko i podniebienie weselnych gości

Czytaj dalej
Fot. materiał In Between Hotel
Gabriela Bogaczyk

Menu powinno cieszyć oko i podniebienie weselnych gości

Gabriela Bogaczyk

Elegancko i nowocześnie - tak powinno wyglądać weselne menu. Sprawdzamy, co aktualnie gości najczęściej na stołach. Nieodłączną atrakcją wieczoru staje się live cooking.

- Proponujemy rozpoczęcie uroczystej kolacji od starteru w postaci np. płatków z marynowanego rostbefu w czerwonym winie z rukolą i parmezanem. Sprawdza się również gęś wędzona na rukoli z marynowanym burakiem. To takie symboliczne dania podawane na początek, bardzo cieszą oko, a także podniebienie - zauważa Justyna Kotłowska, manager ds. przyjęć okolicznościowych w In Between Hotel.

Pozostało jeszcze 83% treści.

Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.

Zaloguj się, by czytać artykuł w całości
  • Prenumerata cyfrowa

    Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 3,69 zł dziennie.

    już od
    3,69
    /dzień
Gabriela Bogaczyk

Zajmuje się ochroną zdrowia i sprawami społecznymi.

Dodaj pierwszy komentarz

Komentowanie artykułu dostępne jest tylko dla zalogowanych użytkowników, którzy mają do niego dostęp.
Zaloguj się

plus.kurierlubelski.pl

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2019 Polska Press Sp. z o.o.